/ فرآورده های میکروسیلیس / ژل میکروسیلیس نرمال

شیمیایی بتن پلاست | فناوری های نوین بتن و ساختمان

شیمیایی بتن پلاست
فناوری های نوین بتن و ساختمان
شیمیایی بتن پلاست | فناوری های نوین بتن و ساختمان
شیمیایی بتن پلاست
فناوری های نوین بتن و ساختمان
/ فرآورده های میکروسیلیس / ژل میکروسیلیس نرمال
ژل میکروسیلیس نرمال |
|
بسته بندی |
سطل 25 کیلویی |
میزان مصرف |
5 تا 7 درصد وزن سیمان مصرفی |
حالت |
دوغاب غلیظ |
برند محصول |
بتن پلاست |
نحوه نگهداری |
یکسال در بسته بندی اولیه |
استاندارد |
استاندارد 122 - 8 – EN12390 |
رنگ |
خاکستری |
0
ژل میکروسیلیس نرمال ماده افزودنی تصحیح شده پیشرفته بر پایه پلی کربوکسیلات اتر، تشکیل شده از پودر میکروسیلیس، ابر روان کننده پلی کربوکسیلات و مواد دافع آب و الیاف پلی پروپیلن است. ژل میکروسیلیس بتن نرمال برای ساخت انواع بتن های قدرتمند، نفوذ ناپذیر و با مقاومت مورد استفاده قرار می گیرد . ژل میکروسیلیس نرمال تأثیـر قابل ملاحظه ای در بالا بردن مقاومت، پایداری و دیگر خاصیت های بتــن دارد. که باعث افزایش تراکم بتن و همچنین بالا رفتن مقاومت های فشاری، خمشی و کششی بتن می شود.
استفاده از ژل میکروسیلیس نرمال در طرح مخلوط کردن بتن باعث خواهد شد تا همزمان دوده سیلیسی و الیاف و روانساز وارد مخلوط بتنی شود و به این ترتیب ضمن افزایش تراکم و کاهش میزان آب مصرفی، بسیاری از مقاومت های مکانیکی و شیمیائی بتن التیام پیدا کنند. همچنین این ژل قابلیت این را دارد تا از بروز ترک های ناشی از تنشهای حرارتی بتن جلوگیری کند.
ژل میکروسیلیس نرمال یک افزودنی اصلاح شده و توسعه یافته است که در تولید بتن استفاده می شود. ژل میکرو سیلیس ترک های ناشی از تنش حرارتی را کاهش داده و مقاومت را در برابر نفوذپذیری در برابر نفوذ آب، یون کلر و سولفات افزایش می دهد. از ژل میکروسیلیس در ساخت اسکله های بتنی، پل ها، عرشه های پل، مخازن و سدها می توان استفاده نمود.
سطل 25 کیلویی
مدت : یکسال در بسته بندی اولیه
شرایط : دور از سرما و یخبندان، گرماو تابش مستقیم و طولانی نور خورشید
بهترین دمای نگهداری : 10+ الی 30+ درجه
میزان مصرف ژل میکروسیلیس نرمال با انجام مطالعات صحیح آزمایشگاهی، نوع مصالح مصرفی، نوع سیمان، شرایط آب و هوایی و ... مشخص می گردد.
به طور معمول مقدار استفاده از ژل میکروسیلیس نرمال 5 تا 7 درصد وزن سیمان مصرفی است.
توجه کنید که برای حصول مقاومت فشاری بالا و دستیابی به بتنی قدرتمند باید قبل از افزودن ژل میکروسیلیس نرمال 10 تا 15 درصد از آب طرح مخلوط را کاهش داد.
ژل میکروسیلیس نرمال را به دو روش می توان به بتن افزود :
1 – با همه و یا بخشی از آب اختلاط بتن مخلوط کنید و سپس به مصالح خشک اضافه کنید و میکس نمایید.
2 – ژل میکروسیلیس نرمال را می توان بعد از اضافه کردن همه ی اجزای سازنده مخلوط بتنی، به مخلوط افزود.
نکته : توجه شود که به ازای هر متر مکعب بتن باید حداقل 1 دقیقه عملیات میکس صورت پذیرد.
نکته : توصیه می شود در مواردی که فاصله زمانی ساخت و بتــن ریزی زیاد است ژل میکروسیلیس نرمال در دو مرحله به بتن افزوده شود. ( یک قسمت در بچینگ و قسمت بعدی 5 دقیقه قبل از بتــن ریزی به تراک میکسر اضافه گردد ) پس از اضـافه کردن حدود 2 تا 4 دقیقه مخلوط را بهم بزنید.
دوده سیلیسی موجود در فرمولاسیون تولید ژل میکروسیلیس نرمال، یک ماده پوزولانی توانمند بوده که می تواند جایگزین خوبی برای سیمان باشد و عملکردی همانند سیمان داشته باشد. دوده سیلیسی بعد از اختلاط با آب و هیدروکسید کلسیم، واکنش نشان می دهد و به همین ترتیب سیلیکات کلسیم سخت، تولید می شود که در سخت شدن بتن و بالا رفتن مقاومت های آن تاثیر بسزائی دارد. علاوه بر این پلی کربوکسیلات اتر موجود در فرمولاسیون ژل میکروسیلیس نرمال که نقش روان کننده را بر عهده دارد، بر روی ذرات سیمان پوسته ای را تشکیل داده و با ایجاد ممانعت فضایی ناشی از ضخامت لایه جذب شده، از جمع شدگی ذرات سیمان در کنار یکدیگر ممانعت می کند و همچنین بین ذرات ناشی از جذب ذرات پلیمر با تشکیل بارهای همنام، ایجاد نیروی دافعه نموده و به این ترتیب بتن را روان می کند. الیاف پلی پروپیلن موجود در ساختار ژل میکروسیلیس نرمال نیز به نوبه خود سبب توسعه خاصیت های مکانیکی و سایشی بتن می شود.
درصورت بلعیده شدن فوراً به پزشک مراجعه شود.
این ماده جزء مواد سمی و خطرناک برای محیط زیست نمی باشد .
موقع کار با هرگونه ماده شیمیایی از ماسک، دستکش و عینک ایمنی استفاده شود.
در هنگام برخورد اتفاقی با پوست یا چشم باید فوراً با آب شیرین فراوان شسته شود.
استاندارد 122 - 8 – EN12390
تولید کننده انبوه اسپیسر و صلیب های کاشی ، نوارهای آب بندی واتراستاپ ، مواد شیمیایی بتن مانند روانسازهای بتن ، مواد آب بند کننده بتن ، انواع عایق های ساختمانی ، گروت ها و مواد ترمیمی بتن ، انواع چسب های ساختمانی
کارخانه : تهران ، ملارد ، صفادشت ، شهرک صنعتی صفادشت ، خ چهارم شرقی ، پلاک 116
تلفن : 02165423500
خانم دهقان : 09127659115
خانم عمادی : 09124201549
دانلود کاتالوگ جامع و کاتالوگ های فنی گروه بتن پلاست
طراحی سایت و سئو : گروه دیجیتال مارکتینگ آنیل